KENNISBANK

Merk in de spotlight: Noblelift

Bij Palletwagens.net zijn we verheugd om samen te werken met Noblelift, een toonaangevende Chinese fabrikant en dienstverlener van pallet handling oplossingen en interne logistieke oplossingen. Hier is een exclusieve kijk op dit dynamische bedrijf:

Lees meer »

Merk in de spotlight: EP Equipment

EP Equipment, opgericht in 2007, is gevestigd in Hangzhou en is een toonaangevende fabrikant die gespecialiseerd is in lithium-aangedreven pallet handling oplossingen zoals elektrische palletwagens en elektrische pallet stapelaars. Van productontwerp, productie tot after-sales service, EP Equipment levert pallet handling oplossingen aan leveranciers over de hele wereld.

Lees meer »

Merk in de spotlight: RAVAS

Welkom bij Palletwagens.net, waar we trots zijn om samen te werken met toonaangevende merken in de wereld van material handling. Eén van die merken is RAVAS, een autoriteit op het gebied van mobiele weegsystemen en oplossingen voor intern transport. Hier is een overzicht van dit innovatieve bedrijf:

Lees meer »

Merk in de spotlight: Xilin

In de wereld van material handling is het essentieel om betrouwbare en efficiënte apparatuur te hebben, en één merk dat consistent opvalt in deze arena is Xilin. Achter dit toonaangevende merk staat het gerenommeerde moederbedrijf Ningbo Ruyi Joint Stock Co., Ltd., een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de industrie.

Lees meer »

Merk in de spotlight: Weldon

Weldon, een vooraanstaand Nederlands merk op het gebied van hand palletwagens en weegpalletwagens, schaarpalletwagens en handmatige pallet stapelaars, staat synoniem voor superieure kwaliteit, een uitgebreid assortiment en luxe ontwerpkenmerken die uitblinken boven de rest van de markt.

Lees meer »

Merk in de spotlight: Mammuth

Sinds 2016 heeft Mammuth zich volop toegelegd op het leveren van een uitgebreide selectie van hoogwaardige werkplaatsbenodigdheden. Dit toonaangevende Nederlandse merk heeft in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd in de markt, dankzij zijn onderscheidende robuuste en krachtige producten. Met een groeiende aanwezigheid verspreid over heel Europa, vinden de producten van Mammuth hun weg naar talloze werkplaatsen en magazijnen.

Lees meer »

Keuzehulp palletwagens - 10 waardevolle tips

Een zoektocht naar de juiste palletwagen kan wel eens een uitdaging zijn. De reden daarvoor is natuurlijk, omdat er zoveel verschillende modellen zijn en sommige lijken ook nog eens heel erg op elkaar. Dus welke moet je kiezen? Bij palletwagens.net helpen we jou graag een handje op weg.

Lees meer »

Welke wielen kies ik voor mijn palletwagen?

Palletwagens worden aangeboden met veel verschillende soorten en modellen wielen. De situatie waar de palletwagen gebruikt gaat worden, kan wel eens invloed hebben op welke wielen het beste geschikt zijn. De juiste keus van het materiaal van de wielen, of de uitvoering, kan ervoor zorgen dat de palletwagen prettiger werkt en minder slijtage vertoont. Maar welke past het best bij welke situatie? Bij palletwagens.nl leggen we jou uit hoe het zit.

Lees meer »

Pallet gids

Pallets zijn er in heel veel soorten en maten. Maar kun je elke palletwagen gebruiken voor iedere pallet? Het korte antwoord is "nee". Wij van palletwagens.net geven jou graag uitleg over hoe je kunt bepalen welke palletwagen het beste bij jou pallets past, of welke pallets het beste bij jouw palletwagen, Ook hebben voor jou de meest voorkomende pallets op een rijtje gezet. Met dit overzicht kun je eenvoudig zien welke pallets er zijn en welke palletwagen je daarvoor kunt gebruiken.

Lees meer »

7 tips om jouw hand palletwagen in topconditie te houden

Onderhoud is noodzakelijk om je palletwagen in topconditie te houden. Het zal ook de productiviteit verhogen door de reparatietijd of het onderhoudswerk te verminderen dat aan hen moet worden gedaan. Een palletwagen kan een waardevol hulpmiddel zijn in elk bedrijf. Het is cruciaal om de machine te onderhouden en ervoor te zorgen dat deze op zijn hoogste prestatieniveau werkt. Het is ook eenvoudig voor iedereen met minimale ervaring of kennis van palletwagenonderhoud. In deze blog geeft palletwagens.net jou 7 cruciale tips om jouw palletwagen in topconditie te houden.

Lees meer »